And the winner is…

Als je het foodblogevent organiseert moet je het ook jureren, dus tussen het inpakken van de laatste verhuisdozen door heb ik alle heerlijke inzendingen bekeken en een winnaar gekozen…

De eerste deelnemer deze maand was Gereon van Gereons keuken thuis. Hij gaf aan iedere dag wel een ultiem vakantiegevoel te hebben tijdens het koken en eten. Zijn inzending was deze rode mul op spek met limoen en chilipoeder. Klinkt heerlijk toch?
rode mul gereonTessa van het blog Patesserie dacht terug aan een heerlijke vakantie in Portugal met een recept voor deze fruitige sangria. Haar deelname werd ingezonden vanuit Ecuador (over vakantiegevoel gesproken…).  Ik kreeg in ieder geval meteen zin in een verkoelende kan van dit heerlijke drankje bij het lezen van het artikel en het zien van de foto.
sangria TessaAnnemiek van Culinair Westfriesland is gek op water, dit is voor haar dan ook verbonden met het ultieme vakantiegevoel. Haar artikel gaat over een mooie boottrip naar Denemarken. Haar gerecht, vongole, past met zijn zilte smaken perfect bij het verhaal over deze vakantie.
vongole annemiekChristien  van Oesters & Uien maakte Noordzee krabbenpoten. Krab is voor ons ook een gerecht wat we op vakantie aan zee graag eten. Ik heb het nog nooit zelf gemaakt maar nu heb ik in ieder geval een goed recept ter inspiratie!
krabbenpoten-dragonmayonaise-staandIngrid van Vinissima krijgt het ultieme vakantiegevoel van de typische kruidige geuren die je in andere landen ruikt. Iets waar ik me helemaal in kan vinden. Zij koos daarom voor een gerecht met saffraan, namelijk deze linguine met garnalen, courgette en saffraan. Ziet er heerlijk uit toch?
linguine ingridHoewel van alle inzendingen het water me in de mond liep, kon ik de vongole van Annemiek bijna proeven door het lezen van haar artikel. Zij is dan ook de winnaar van het foodblogevent augustus 2016. Gefeliciteerd Annemiek en veel plezier met het hosten van de volgende editie! Allemaal heel erg bedankt voor jullie leuke inzendingen en het meedoen!


Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.