Behind the scenes: februari 2016

Waar januari nog super hectisch was, werd het in februari gelukkig allemaal een stukje relaxter. De allereerste dag van de maand zat ik al om 6.30u in de trein naar Keulen waar ik een snack en zoetwaren beurs bezocht voor mijn werk. Super leuk! Dit was ook de dag waarop Mark en ik 7 jaar samen waren en dus gingen we ’s avonds uiteten. We hadden een heerlijke avond bij Ron’s Gastrobar Oriental. Later die week konden we onze trouwringen ophalen. Die zijn zoooo mooi geworden :), we zijn er superblij mee! Zaterdag werd er als echte Limbo natuurlijk carnaval gevierd en zo was het weekend snel voorbij.

IMG_1248
De tweede week van februari was Mark voor werk in het buitenland en dus stopte ik extra veel tijd in mijn blog. Ik maakte framboos sandwich koekjes, eierkoeken, frambozen trifle met eierkoeken en green goddess salade en werkte de planning voor mijn blog uit tot aan Pasen. Woensdag haalde ik een proeftaartje voor de bruiloft op bij de bakker en gelukkig bleek 4x scheepsrecht. De bruidstaart was gevonden! Pfff de laatste grote to do van de lijst af 😉 Donderdagavond ging ik met mam eten bij Vintage in Utrecht, echt een aanrader! Daarna snel door naar het Beatrix theater voor de Bodyguard. Een heerlijke avond!

IMG_1259 IMG_1263
Dat weekend stond er een dagje Den Bosch op de planning samen met mijn schoonmoeder en schoonzusje. Gezellig! Natuurlijk gingen we lunchen bij Zoetelief waar ik uiteraard weer de pizza van tonijn nam. Te lekker! Mark was ondertussen vertrokken op skivakantie waardoor ik het rijk alleen had. Eenmaal thuis maakte ik een venkel sinaasappel salade met gebakken garnalen (deze week online) voor mezelf en werkte ik nog even een artikel voor mijn blog uit waarna het tijd was voor een avondje relaxen. Zondag kwam er een vriendin van me met wie ik heerlijk ging lunchen bij Le Pain Quotidien bij ons om de hoek. Gezien het slechte weer had ik daarna helemaal geen zin meer om het huis nog te verlaten dus dook ik de keuken maar weer in.

IMG_1267 IMG_1269
Ik maakte witte chocolade truffels (binnenkort online), chocolade kaneel amandelen, courgette pasta met pistache pesto en avocado sinaasappel hummus. Na het eten dook ik weer achter mijn computer om alle foto’s na te bewerken en artikelen uit te typen. Heerlijk om alvast een beetje vooruit te werken.

De rest van de week bestond uit gezond eten, sporten en artikelen uitwerken en inplannen. Ik kookte huevos rancheros (dit weekend online), Aziatische salade met garnalen en hertenbiefstuk in portsaus (morgen online). Maar deze week was er ook voldoende tijd voor gewoon even lekker niks doen en met een boekje op de bank en Uitzending gemist in mijn bed. Een heerlijk relaxte week! Zaterdagochtend ging ik na een intensieve sportles ontbijten met een vriendin bij Bakers & Roasters. Dé ultieme ontbijtplek in de Pijp die al heel lang op mijn lijstje stond. Ontzettend lekker gegeten en heerlijk bijgekletst, een top begin van het weekend! Aan het eind van de dag kwam Mark weer thuis van het skiën, aten we samen een heerlijke aspergetaart (volgende week online) en hadden we samen een lekker relaxt bankhang avondje met Wie is de Mol. Zondagochtend maakten we heerlijke ontbijtquiches, alvast een receptje voor Pasen. Vervolgens gingen we naar vrienden in Tilburg en toen door naar de verjaardag van Mark z’n broertje. Gezellig dagje dus!

IMG_1294
De laatste week van de maand vloog voorbij. Ik handelde de laatste dingetjes voor mijn oude job af. En we regelden de laatste dingetjes voor de bruiloft. Het lukte mij eindelijk om de chocolade even te laten staan (er moest nog een kilo vanaf voor de bruiloft) en lekker veel te sporten. Qua eten gingen we vooral voor makkelijk. We aten burgers, pasta met veel groente en een saus van paprika hummus en een restje green goddess salade wat nog in de vriezer stond. Vrijdag was ik vrij en ging ik na een sportieve ochtend lunchen bij Baut Zuid, lekker! ’s Middags op kraamvisite bij Marjolein van Buur kookt, wat een cutie is haar zoontje!

Zaterdag begon met een bezoek aan onze trouwambtenaar samen met onze BABS en ’s middags nog even de stad in om de laatste bruiloftsinkopen te doen. ’s Avonds nog een verjaardag van een vriendin en zondag met de ouders van Mark naar Paviljoen Puur (onze trouwlocatie) voor een heerlijke lunch. We sloten het weekend af met een bezoek aan Ajax – AZ en een gezellig diner met vrienden gecombineerd met een prosecco proeverij voor bij de bruiloftstoast. Vervelend klusje 😉

Hoewel februari een heerlijke maand was weet ik zeker dat maart nog veel beter gaat worden. Nog 18 dagen tot de bruiloft 🙂 En die wordt gevolgd door een heerlijke huwelijksreis naar Mexico, Guatemala en Belize dus dit moet wel een topmaand worden! Gezien Pasen zal ik berichten inplannen t/m 24 maart maar de update van de bruiloft en onze huwelijksreis volgt pas later, als we weer thuis zijn…


Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.