Rabarber marsmallow potjes

Ingrediënten voor 4 personen:
•    4 bastogne koekjes
•    8 eetlepels rabarber appel aardbei compote
•    40 mini marshmallows

Voor dit recept heb je een crème brûlée brandertje nodig.

Begin met het maken van de rabarber aardbei appel compote. Dit kun je prima al een paar dagen van te voren doen. Of koop een kant en klare rabarber compote.

Verkruimel de koekjes en verdeel over 4 bakjes. Schep in ieder bakje 2 eetlepels van de rabarber appel aardbei compote. Bestrooi met de marshmallows. Rooster deze kort (en op een beetje afstand, anders verbranden ze) met je crème brûlée brandertje. Serveer direct.

 

Dit rabarber seizoen maak ik bijna iedere week rabarber appel aardbei compote mee die ik dan vervolgens gewoon door mijn yoghurt roer of waar ik een recept mee verzin. Toen ik laatst met mijn moeder een dagje was shoppen zag ik in een winkeltje mini marshmallows liggen. Ik besloot ze mee te nemen met het idee om weer eens een keer iets met rocky road te maken. Maar toen ik eenmaal thuis was bedacht ik deze super snelle rabarber marshmallow potjes, er stond namelijk nog compote in de koelkast. Als je de compote eenmaal in huis hebt is dit dessert letterlijk in 5 minuten klaar en het is super lekker van smaak. Altijd fijn toch? 


Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.